AkkuhuoltoAutohuolto ja -korjauksetIlmastointihuoltoJarruhuolto ja -korjauksetLisälämmittimien huoltoLisäpalvelumme
Bosch Car Service

TsushoAUTO Espoo

Valikko

Ilmastointihuolto

Ilmastointihuolto

Koska autosi ilmastointi on viimeksi tarkastettu tai huollettu? Säännöllinen huolto auttaa ilmastointijärjestelmää toimimaan tasaisesti ja ennaltaehkäisee suuria rahaa ja aikaa vieviä korjaustöitä.

Ilmastointilaitteen huolto 99€. Määräaikaishuollon yhteydessä 89€. Sisältää tarvittavan kylmäaineen lisäyksen (ei koske 1234YF kylmäainetta)

Ilmastoinnin ansiosta auton sisälämpötila pysyy miellyttävänä. Lisäksi järjestelmä suodattaa ulkoa tulevan ilman niin, etteivät kuljettaja ja matkustat suotta altistu pakokaasuille ja muille päästöille. Ilmastointijärjestelmän vikoja ei aina ole helppo huomata. Autoon voi huomaamatta päästä pakokaasuja ja muita terveydelle haitallisia epäpuhtauksia. Myös tästä syystä ilmastoinnin suodatin on vaihdettava säännöllisin väliajoin. Ajan mittaan suodattimeen kertyy likaa, joka on ihanteellinen kasvualusta bakteereille ja homeitiöille sään viiletessä. Suodatin kannattaakin vaihtaa kerran vuodessa, jokaisen 15 000 ajokilometrin jälkeen tai autotehtaan ohjeiden mukaisesti. 

Ilmastoinnin oikea toiminta on tärkeää myös ympäristölle, sillä viat voivat johtaa jäähdytysnestevuotoihin. Vuototapauksissa pelkkä jäähdytysnestesäiliön täyttäminen ei riitä. Tuo siis autosi meille perinpohjaiseen tarkastukseen, niin kerromme, onko sen ilmastointi kunnossa.

Varaa -renkaanvaihto -mob

TsushoAUTO Espoo - Bosch Car Service autokorjaamo