TsushoAUTO
service extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice ac-serviceservice crash-damage

Automaattivaihteiston öljynvaihto ja puhdistus

featured image

Automaattivaihteistojen öljynvaihdot ja puhdistus automaattivaihteiston huoltolaitteella sekä erillisen puhdistuskemikaalin avulla

Automaattivaihteiston huoltopalvelussamme vaihteisto puhdistetaan PXT -automaattivaihteiston huoltolaitteella, sekä
erillisen puhdistuskemikaalin avulla.

Huoltopalvelussamme ei käytetä ylimääräistä öljyä vaihteiston huuhteluun. Huoltolaite vaihtaa automaattivaihteiston kaiken öljyn, eikä vain osaa siitä. Huollon jälkeen uuden automaattivaihteiston öljyn sekaan voidaan lisätä laitteen avulla automaattivaihteiston öljyn tehostaja-ainetta, joka pidentää vaihteistoöljyn käyttöikää ja suojaa automaattivaihteistoa.

Ei sovellu hybridimalleihin! Kysy tarjousta autollesi!

Automaattivaihteiston öljynvaihdon hinta PXT- laitteella

 Työhinta 198 €

 BG Puhdistusaine 15,00 €

 BG Tehoaine 25,00 €

 ATF Öljy 19,60 €/l

 

Automaattivaihteiston huolto ja 100% öljynvaihto

Riittämätön vaihteistoöljyn suojaus sitä myötä ominaisuutensa menettänyt ja likaantunut vaihteistoöljy on yleisin syy ennenaikaiseen vaihteistovaurioon. Säännöllinen automaattivaihteistohuolto voi estää vaihteiston jumiutumisen, nykimisen tai rikkoutumisen kokonaan.

Huolto on lyhytkestoinen ja se kannattaa tehdä noin 50 000 km välein. Se on kannattava sijoitus, sillä automaattivaihteisto työskentelee jatkuvasti kovan rasituksen alla. Huollettuna se tarjoaa pehmeät ja sujuvat vaihdot sekä huolettomia kilometrejä paljon pitempään kuin uskoisit.

Ominaisuudet:

 Puhdistaa

 Täydellinen öljynvaihto

 Uuden öljyn suojaus

Edut:

 Palauttaa vaihteiston toimintakyvyn

 Pidentää vaihteiston käyttöikää

 Autolla on kivempi ajaa


TsushoAUTO – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!