TsushoAUTO
service extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice ac-serviceservice crash-damage

Rengasliike

featured image

Meiltä voit ostaa renkaat sekä vanteet autosi alle asennettuina. Vaihdamme ja korjaamme myös renkaita. Renkaiden vaihdon yhteydessä voit jättää meille renkaat  säilytykseen rengashotelliin.

 Tasapainotus, puhdistus, varastointi ja renkaiden vaihto

 Täyttöpainevaroittimien huolto

 Ensiluokkaiset renkaat johtavilta valmistajilta

Kaikin puolin täydellistä palvelua

Bosch Car Service -korjaamoista saa täydellistä rengaspalvelua autolle. Voimme neuvoa, mikä rengasmalli kannattaa ostaa, sovittaa ja vaihtaa talvi- ja kesärenkaat sekä varastoida ne, mikäli haluat. Ammattimaisen huollon ja korjausten lisäksi asiantuntijamme tarkastavat myös täyttöpaineen ja kulutuspinnan. Pyynnöstä tarkastamme myös renkaiden suuntauksen ja teemme tarvittavat säädöt ennen uusien renkaiden asennusta, jotta renkaat eivät kuluisi toispuolisesti tai epätasaisesti.

Varaa aika jo tänään

Soita meille tai lähetä sähköpostia, ja varaamme ajan autollesi! Tarkemmat yhteystiedot löydät yhteystiedot sivulta.


TsushoAUTO – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!