TsushoAUTO
service extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice ac-serviceservice crash-damage

First Stop Rengasliike

featured image

Ykkösvalinta rengaspalveluissa

First Stop on Euroopan laajuinen rengaspalveluverkosto, joka on toiminut 16 vuotta. Nykyiset 2000 myymälää löytyvät 25:ssä Euroopan maasta. Kasvun taustalla on aina ollut sama periaate: tarjota asiakkaille parasta palvelua, parhaat tuotteet sekä parhaat renkaat. Aina kun on kyse renkaista, First Stop on ehdoton ykkösvalinta!

First Stop -turvallisuusasiantuntijasi

Renkaat ovat ainoa osa autoasi, joka koskettaa tien pintaa. Me pidämme huolta siitä, että autoosi asennetaan oikeanlaiset renkaat, jotka toimivat turvallisesti kaikissa olosuhteissa ja tilanteissa. Kattava rengasvalikoimamme käsittää kaikki johtavat merkit monissa hintaluokissa. Näin voimme taata, että meiltä saat tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Miksi valita First Stop?

 Ammattimainen ote ja asiantuntemus, joka takaa turvallisuuden liikenteessä.
 Korkealuokkaiset palvelut, laitteet ja tuotteet johtavilta merkkivalmistajilta.
 Läheisyys ja vaivattomuus: läheltäsi löytyy aina First Stop –myymälä, joka tarjoaa asiantuntevaa ja monipuolista palvelua.


TsushoAUTO – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!