TsushoAUTO
service extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice ac-serviceservice crash-damage

Tietoa meistä

news item

Toyota Tsusho Nordic Oy

TsushoAuto on Toyota Tsusho Nordic Oy:n omistama huolto- ja vaihtoautomyyntitoimipiste. Suomeen rekisteröity Toyota Tsusho Nordic Oy (TTN Oy) on Toyota Tsusho Corporationin täysin omistama tytäryritys.  Vuonna 1948 perustettu Toyota Tsusho Corporation (TTC) on Toyota Groupiin kuuluva monialayritys, joka työllistää tällä hetkellä n. 57 000 työntekijää maailmanlaajuisesti.

Toyota Tsusho Nordic Oy:llä on pääkaupunkiseudulla kaksi uusien autojen vähittäismyyntipistettä Toyota Kaivoksela ja Lexus Kaivoksela.

First Stop yhteistyömppani

Olemme yhteistyössä First Stop -rengaspalveluverkoston kanssa. Myymälöitä on jopa 2000 25:ssä Euroopan maassa. Kasvun taustalla on aina ollut sama pyrkimys: tarjota asiakkaillemme parasta palvelua, parhaat tuotteet sekä parhaat renkaita ja ajoneuvoja koskevat neuvot. Aina kun on kyse renkaista, First Stop on ehdoton ykkösvalinta! Tämä takaa, että meiltä löytyy Teille aina laadukkaat renkaat ja rengaspalvelut.

Sekurit Tuulilasit- Saint Gobain

Sain Gobain on maailman johtava tuulilasin valmistaja jo yli 80 vuotta. Kun tiedät, että Euroopassa joka toinen auto on varustettu Saint Gobain Securit laseilla, tiedät saavasi rahallesi parasta vastinetta. Saint Gobain Academy kouluttaa asentajamme säännöllisesti, jolloin voit olla varma, että asentajillamme on tuulilasien ja niihin liittyvien elektronisten lisälaitteiden viimeisin tekninen tieto, ja -tuki.

Automaattivaihteiston huuhtelu ja öljynvaihto BG tuotteilla.

Jos haluat tarjota autollesi laadukasta huoltopalvelua, niin valintasi on BG tuotteet. BG tuotteilla tehtävän  huoltopalveluiden avulla autojen tekniikka kestää pidempään ilman korjaustoimenpiteitä. Me hoidamme automaattivaihteistojen öljynvaihdot ja puhdistukset automaattivaihteiston huoltolaitteella sekä erillisellä puhdistuskemikaalilla.

TsushoAUTO – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!